Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленька закарпатка не може їсти (ФОТО)

31 січня 2019 р., 12:50

Дитині знову потрібна операція

 

Вікторія Зубко, котра має вроджену ваду стравоходу, наразі знову потребує допомоги. Колись містяни спільними силами подарували дівчинці змогу повноцінно жити. Але наразі Вікуся знову потребує операції. Мама дитини благає про допомогу у мережі "Фейсбук":

"Дорогі друзі, знайомі і всі ті, хто вже тривалий час допомагає нашій Вікусі і підтримує нашу сім’ю у боротьбі за повноцінне життя нашої донечки!
АЛЕ попри всі наші сподівання на те, що все складне лікування позаду, і я писатиму вам лише хороші новини, але обставини скаладаються інакше. Наша дівчинка знову потребує оперативного втручання по корекції стравоходу.
ЗАРАЗ Я ЗНОВУ ЗМУШЕНА ПРОСИТИ ВАС ПРО ДОПОМОГУ!
Ще не встигли натішитися радістю від того, що Вікуся їсть самостійно, має вигляд здорової дитини без будь-яких трубочок і надмірних обмежень, як тут - шокуюча новина - термінове оперативне втручання по корекції стравоходу. Я не знаю, як пояснити мій стан, як матері, дитячі відчуття, що знову виникають від недитячих випробовувань, як діяти, де брати кошти, аби реалізувати таку на перший погляд просту просту ЛЮДСЬКУ ПОТРЕБУ як споживання нормальної їжі без всіляких додаткових пристроїв.
Як я уже писала, у жовтні 2018 року Вікусі було зроблене додаткове обстеження, що знову перевернуло наше життя радикально. Стравохід, який було трансплантовано під час пластики, повністю заповнений їжею, тобто, після споживання будь-яких страв орган не вивільняється, вся їжа лишається в ньому, відповідно створюючи процеси бродіння, дискомфорту, тошноти і блювоти. А до всьго цього ще й - рефлюкс, що супроводжується викидами кислоти зі шлунку. Вердикт приголомшливий: моя донечка не може їсти. На даний час у Вікусі встановлений зонд, через який здійснюється ентеральне харчування спеціальним молоком "Пептамен Джуніор".
Так от: єдиний вихід на думку лікарів - це операція, яку вже заплановали на 25 лютого, вартість якої згідно з виставленим рахунком становить - 6.900 євро.
Люди добрі, допоможіть зібрати кошти, бо я зовсім не маю уявлення, де їх узяти. Сума наразі не є нам посильною, так як ми вже тривалий час перебуваємо в Римі на лікуванні, і строки дуже нас піджимають. Вже п'ять років ми займаємося лікуванням нашої дитини і, чесне слово, всі ресурси вже вичерпані.
Прошу вас допоможіть! Так важко дивитися на дитину, яка знову з трубкою, з помпою, з постійними слізними проханнями:"Дай спробувати! Трішки лизнути! " А їсти не можна!!! Допоможіть Вікторії жити повноцінно, їсти, як усі дітки! Ми вже багато зробили разом, за що безмежно вдячні кожному, вірю, що й цього разу ви не залишитися осторонь. Нехай Господь береже вас!!!
Я готова відповісти на будь які ваші запитання за телефоном.... або пишіть мені в приватні повідомлення!
Прошу Вас про МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ, ЩОБ ЯКОМОГА БІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ ДІЗНАЛИСЯ, ЩО НАША ДОНЕЧКА ЗНОВУ ПОТРЕБУЄ ТЕРМІНОВОЇ ДОПОМОГИ!

Реквізити Приват Банку на ім'я:
Зубко Наталія Юріївна
4731 2191 0920 4341

Хай Вас всіх береже Господь!"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp