Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За що юний закарпатець заплатив життям? (ФОТО)

14 серпня 2014 р., 12:45

22-річного юнака вбив 14-річний підліток одним ударом у спину.

 
Правоохоронці затримали 14-річного школяра, який підозрюється у вбивстві 22-літнього мукачівця. Посварившись з товаришем старшого брата, хлопець пішов додому, взяв ніж і одним ударом в спину вбивмукачівця. Останній помер у лікарні.

Повідомлення про те, що під час надання невідкладної допомоги помер 22-літній юнак, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло з приймального відділення лікарні. На місце події виїхали правоохоронці, які з`ясували, що хлопець помер від проникаючого ножового поранення грудної клітки справа.

Пошук підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення почали з місця проживання померлого. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції, був неодноразово судимий. Тож і коло спілкування у нього теж було таким.

Як встановили мукачівські оперативники, того вечора 22-літній хлопець у одній із забігайлівок міста розпивав спиртне з товаришами з гуртожитку, де останнім часом мешкав. Між ним та його товаришем виникла сварка через дівчину. Під час сутички дісталось і меншому брату – 14-літньому підлітку. Останній, образившись за старшого брата, побіг додому, схопив ніж і пішов за хлопцем. Наздогнавши його на околиці міста, на вул.Матросова, вдарив ножем у спину і втік додому.

Зустрівши сусіда і товариша, розповів їм, що накоїв. А ніж витер від крові і викинув через вікно. Трохи заспокоївшись, хлопець втік з гуртожитку, сподіваючись, що ніхто не дізнається про вчинене. Однак за кілька годин був затриманий працівниками міліції.

Підозрюваний підліток давно знайомий з правоохоронцями міськвідділу. З 8 років хлопець промишляв крадіжками та грабежами. Виховувався у неповній багатодітній сім`ї. Мати-одиначка в одній кімнаті гуртожитку мешкала з 5 дітьми. Старшому сину 16 років, а найменшому – півтора. Вихованням своїх чад жінка не переймалась.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено низкуспеціальних експертиз, проводяться інші слідчо-оперативні заходи длявстановлення причин такого жорстокого злочину. Неповнолітньому доведеться відповідати за вчинене у суді.

Наталія Машіко,Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp