Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генпрокуратура не оскаржуватиме вирок Януковичу - Луценко

1 лютого 2019 р., 20:51

Генпрокуратуру задовольнив термін ув'язнення для Януковича.

Генпрокуратура не має наміру оскаржити вирок Оболонського райсуду Києва у справі про державну зраду екс-Президента Віктора Януковича.

Генеральна прокуратура України не буде оскаржувати вирок Оболонського районного суду столиці у справі про державну зраду екс-Президента Віктора Януковича. Про це в п'ятницю, 1 лютого, заявив Генпрокурор Юрій Луценко в ефірі одного з телеканалів, повідомляє УНН.

"Він отримав 13 років за державну зраду і пособництво у веденні агресивної війни... Чи задовольняє мене термін? Можна, звісно, посперечатися, тому що ми просили 15 років. Але я, як Генпрокурор, порадившись з прокурорами в цьому провадженні, прийняв рішення не подавати на апеляцію, а зосередитися на наступній справі", - зазначив Луценко.

У той же час відомо, що адвокати Януковича подаватимуть апеляцію на цей вирок.

Нагадаємо, 24 січня Оболонський райсуд Києва присудив вирок колишньому Президенту України Віктору Януковичу в справі про державну зраду - 13 років ув'язнення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp