Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Павлограді в руках у курця вибухнула електронна сигарета

1 лютого 2019 р., 21:21

У Павлограді в хлопця вибухнула електронна сигарета.

Сигарета вибухнула, коли юнак опустив її донизу. Він отримав рвану рану гомілки і відкриту черепно-мозкову травму.

У Павлограді Дніпропетровської області в руках у 20-річного хлопця вибухнула електронна сигарета. Про це повідомляє місцеве видання TV-news.

Зазначається, що інцидент стався в четвер, 31 січня. В результаті хлопець отримав рвану рану гомілки, відкриту черепно-мозкову травму, потрапляння стороннього тіла в м'які тканини голови, окрім того постраждала й лобова частина обличчя.

Лікар-травматолог Євген Таранюк розповів, що електронна сигарета вибухнула, коли юнак опустив її донизу. А якби вона вибухнула біля обличчя, то травми були б значно серйознішими.

"У моїй практиці з такими травмами звертаються вперше. Хірурги кажуть, що обійдеться без операції, оболонки мозку не пошкоджені. Але будуть консультуватися з ЛОРами, обстеження на комп'ютерному томографі", - додав лікар.

Нагадаємо, у МОЗ заявили, що в Україні поширеність куріння знизилася на третину.

Також повідомлялося, що в голландських магазинах мережі супермаркетів Lidl мають намір відмовитися від торгівлі сигаретами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp