Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Жовті жилети" знову вийшли на вулиці Парижа

2 лютого 2019 р., 16:03

У міністерстві внутрішніх справ Франції повідомили, що по всій країні до забезпечення правопорядку залучено 80 тисяч співробітників служб безпеки.

У Франції в суботу, 2 лютого, почалася нова хвиля антиурядових акцій "жовтих жилетів". Про це повідомляє Associated Pres.Протестувальники збираються в Парижі вшанувати "жовтих жилетів", які були поранені під час зіткнень із правоохоронцями.

Нагадаємо, "жовті жилети" проводять акції протесту по суботах, починаючи з листопада 2018 року. Спочатку вони протестували проти політики французької влади і вимагали зниження цін на бензин та підвищення купівельної спроможності. Потім додався ряд інших вимог.За повідомленням влади, під час акцій протесту із 17 листопада 2018 року біля 2000 осіб отримали поранення. Також відомо про десятьох загиблих під час дорожніх інцидентів, які пов'язані з діями "жовтих жилетів".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp