Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп оцінив імовірність введення режиму НС у США

2 лютого 2019 р., 16:05

Президент США має намір виділити фінансування на стіну з Мексикою в обхід згоди Конгресу.

Президент США Дональд Трамп вважає високою ймовірність того, що оголосить надзвичайний стан, якщо переговори з демократами про фінансування будівництва стіни вздовж кордону з Мексикою зайдуть у безвихідь. Про це повідомляє Reuters.

"Я думаю, що є висока ймовірність того, що нам доведеться це зробити", - сказав Трамп.Після оголошення надзвичайного стану в США Трамп отримає офіційні повноваження виділити з бюджету Міноборони США кілька мільярдів доларів на будівництво нової прикордонної стіни.Спікер Палати представників Ненсі Пелосі заявила, що в бюджеті 2019 року "не буде ніяких грошей на стіни". Пелосі додала, що демократи готові обговорювати фінансування закупівлі високотехнологічних пристроїв для охорони кордону та створення нових пунктів пропуску.Нагадаємо, минулого тижня Білий дім і Конгрес США домовилися про відновлення фінансування уряду до 15 лютого. За цей час Трамп розраховує домовитися з демократами про фінансування будівництва стіни.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp