Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Турчинов: "Нехай подвиг карпатських січовиків буде взірцем відданості рідній Вітчизні!"

14 березня 2014 р., 09:23

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов привітав жителів Закарпатської області з 75-річчям проголошення Карпатської України.

Про це повідомили у прес-службі ВРУ.

"Жителям Закарпатської області. Дорогі друзі!

У календарі багатовікової історії національного державотворення особливе місце посідає важлива дата - 75-річчя проголошення Карпатської України.

Ця подія стала закономірним виявом одвічного прагнення нашого народу до національної незалежності і соборності всіх українських земель. І незаперечна заслуга в цьому - передових представників інтелігенції, тієї духовної еліти Срібного краю, які звитяжною політичною і культурно-просвітницькою працею зуміли підняти свідомість закарпатців до рівня загальнонаціональних потреб. Пам’ять про творців Карпатської України - Августина Волошина, Юліана Ревая, Дмитра Климпуша, Степана Клочурака, Михайла Колодзінського, Івана Григи та багатьох інших лишається невмирущим джерелом патріотизму, жертовності, великої віри у свої сили й майбуття незалежної України.

Тож нехай нині, у важкі часи випробувань, що випали на долю нашої суверенної держави, подвиг карпатських січовиків буде взірцем і наочним прикладом служіння та відданості рідній Вітчизні!", - йдеться у привітанні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp