Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівщина: приймальне відділення райлікарні стало іншим (ФОТО)

4 лютого 2019 р., 14:05

Після ремонту

 

На Виноградівщині капітально відремонтували приймальне відділення райлікарні
У м. Виноградів реалізували проект регіонального розвитку «Капітальний ремонт приміщень приймального відділення Виноградівської районної лікарні».
Проблема, на розв'язання якої реалізовувався проект, полягала у значному фізичному зношенні конструкцій та мереж на об’єкті, що призводить до його неефективної експлуатації. З метою поліпшення якості надання медичних послуг та зменшення енергоспоживання у приймальному відділенні замінили основи та покриття підлоги, мережу водопостачання, каналізації, опалення та електропостачання. У приміщеннях змонтували енергоефективне освітлення, облаштували сучасні сантехнічні прилади, замінили старі перегородки на газобетонні блоки, встановили нові двері та здійснили внутрішнє оздоблення приміщень.
Протягом минулого року на реалізацію проекту область отримала 1,77 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку та близько 200 тисяч гривень співфінансування з місцевого бюджету.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp