Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали "шукачів щастя "(ФОТО)

6 лютого 2019 р., 14:05

До мети вони не дійшли

 

Інформацію про ймовірне порушення кордону, що надійшла від співробітників оперативного підрозділу Держприкордонслужби вдало реалізували сьогодні вночі прикордонники відділення «Велятин» Мукачівського загону спільно з працівниками Хустського райвідділу Державної міграційної служби.

Повідомлення військовослужбовці отримали приблизно опівночі. Тому було негайно організовано пошукові заходи, під час яких на околиці м. Хуст прикордонники затримали трьох чоловіків без документів. У ході первинного опитування затримані повідомили, що є громадянами Пакистану та зізнались, що мали намір потрапити до однієї з країн Євросоюзу.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення та осіб, причетних до організації незаконної подорожі, іноземців доставлено до прикордонного підрозділу.

За спробу порушення кордону на порушників складено адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба перетинання державного кордону України», справу скеровано до суду.




Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp