Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибори-2019: у реєстрації відмовили ще 10 кандидатам

8 лютого 2019 р., 08:15

Центрвиборчком на засіданні 6 лютого відмовив у реєстрації кандидатами в Президенти ще десятьом з тих, хто подали документи.

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні в середу, 6 лютого, відмовила в реєстрації кандидатами в Президенти ще десятьом з тих, хто подали напередодні документи. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.Зокрема, зазначено, що Центрвиборчком відмовив у реєстрації таким особам: Марущинець В. І., Сахно Б. М., Гончаров А. О., Українчук Л. І., Качайло І. І., Миролюб Н. А., Іваницький Ю. П., Голосний М. І., Юрченко Ю. І. і Збираник Є. М."Розглянувши подані документи, Комісія встановила їхню невідповідність вимогам виборчого законодавства і відмовила зазначеним особам у реєстрації кандидатами на пост Президента України на чергових виборах Президента України", - йдеться в повідомленні.Нагадаємо, раніше в середу ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти Андрія Новака з партії Патріот, Василя Журавльова (партія Справедливість) і самовисуванця Юрія Тимошенка.Як відомо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp