Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати


У Хмельницькій області знайшли три мішки з гранатами

8 лютого 2019 р., 08:22

За попередньою інформацією експертів, боєприпаси були виготовлені ще за радянських часів.Житель одного із сіл Полонського району знайшов у кущах три поліетиленові мішки з гранатами.

Про це повідомляє управління Нацполіції в Хмельницькій області в середу, 6 лютого."У ході обстеження місця події поліцейські вилучили 185 штук бойових корпусів ручних осколкових наступальних гранат типу "РГД-5" і 28 штатних упаковок з детонаторами до ручних гранат типу УЗРГМ-2 в кількості 280 штук", - йдеться в повідомленні.Вибухотехніки оглянули знахідку та направили її на детальне дослідження в обласний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.За попередньою інформацією, боєприпаси були виготовлені ще за радянських часів.Поліція встановлює походження небезпечних предметів і їх власника. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp