Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ердоган: Туреччина і США подолали всі труднощі

7 лютого 2019 р., 21:51

Туреччина і США подолали труднощі в турецько-американських відносинах.

Президент Туреччини розраховує для Анкари на зниження мит США на імпорт алюмінію та сталі.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розповів про успішне подолання всіх труднощів і випробувань у турецько-американських відносинах. Про це він повідомив у четвер, 7 лютого, в ході виступу на американо-турецькій раді в Анкарі, трансляцію якої вів телеканал N-TV.

"Ми успішно подолали всі труднощі і випробування в турецько-американських відносинах. Остання ініціатива [президента США Дональда] Трампа по Сирії зірвала плани тих, хто намагається завдати шкоди нашим відносинам", - сказав він.

Ердоган також відзначив, що Туреччина "розраховує на зниження мит США на імпорт алюмінію і сталі з Туреччини".

Як повідомляв Корреспондент.net, Ердоган і Трамп 20 січня провели телефонну розмову, під час якої домовилися спільно очистити територію Сирії від залишків ІД і прискорити переговори щодо створення зони безпеки на північному сході країни. Нагадаємо, між США і Туреччиною зберігаються розбіжності щодо Сирії.

Вашингтон наполягає на тому, що Анкара не має атакувати союзні США сили курдів. При цьому Туреччина бачить у формуваннях загрозу своїй безпеці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp