Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Дня закоханих “Активна Громада” проводитиме акцію "Полюби депутата свого міста"

11 лютого 2019 р., 10:30

“Активна Громада” пропонує полюбити місцевих депутатів.

Депутати перш за все люди, і їх є за що любити. Акція націлена на налагодження діалогу між громадянами й депутатами місцевих рад та інформування жителів міст про те, як вони можуть звертатися до обранців, чим допомагати в роботі. Депутат місцевої ради працює на громадських засадах і часто не може знати про всі проблеми в мікрорайоні чи місті. Тому, ВІ “Активна Громада” від Інституту “Республіка” пропонує поінформувати обранця та полюбити свого депутата!

ДАТА: 14 лютого 2019 року

МІСЦЕ: площа Петефі (сквер)

Час: 12:00-13:00

На полотні, що поділене на 2 частини громадяни мають написати: на одній половині, за що вони люблять депутатів місцевої ради, а на іншій - за що б любили їх ще дужче.

Після цього кожен охочий може ознайомитися зі списком депутатів і в разі потреби написати звернення, доручення чи пропозицію щодо покращення життя в місті. Список депутатів і приклад звернення можна взяти в координатора “Активної Громади” від Інституту “Республіка”.

Зауважимо, що активісти також надіслали запрошення долучитися до акції депутатам, аби вони могли прийти поспілкуватися з громадянами і дізнатися, за що ж їх люблять.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до акції. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

Примітка. Акція, організована громадською організацією “ВГО “Інститут “Республіка”, проводиться з інформаційно-просвітницькою метою. Ми аполітичні, і не підтримуємо політичні сили чи кандидатів. Термін “полюбити” вживається в контексті - стежити за діяльністю депутатів, контролювати їх дії, звертатися до обранців і допомагати у вирішенні важливих для міста питань.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp