Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Львові затримали двох учасників масових бійок підлітків

11 лютого 2019 р., 19:07

Затриманих юнаків відвезли в Залізничний відділ поліції.

Патрульні поліцейські виявили близько 15 підлітків, які перебували в нетверезому стані.

У Львові співробітники поліції затримали двох учасників масових заворушень підлітків біля супермаркету АТБ на вулиці Вернадського у Львові, які сталися 9 лютого. Юнаки перебували в нетверезому стані, повідомляє Захід.net з посиланням на прес-секретаря патрульної поліції у Львівській області Катерину Рибій у понеділок, 11 лютого.

Відзначається, що минулими вихідними на гарячу лінію Львова надійшло кілька звернень про зіткнення підлітків на вулиці Вернадського, 22.

"Заявниця повідомила, що натовп неповнолітніх розбігся до нашого прибуття. Патрульні оглянули прилеглу територію і не виявили підозрілих осіб, ніяких заяв не надходило", - сказала Рибій.

Але ввечері того ж дня патрульні отримали ще два виклики. І під час одного з них виявили близько 15 підлітків, які перебували в нетверезому стані.

"Частина молодих людей, побачивши службовий автомобіль, побігла в бік магазину АТБ, частина в сторону вул. Вернадського, що межує з Зуброю. Підключивши на допомогу ще два екіпажі, було виявлено дві людини з цієї компанії (16 і 18 років)", - повідомила Катерина Рибій.

Обох юнаків відвезли в Залізничний відділ поліції. На 18-річного хлопця склали постанову за ч. 1 ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Також патрульні повідомили про інцидент батькові 16-річного хлопця і службі ювенальної превенції.

Раніше в Херсоні в школі №9 мати учня третього класу побила вчительку-пенсіонеркуна очах дітей, а потім бігла за нею в кабінет директора.

Також повідомлялося, що дівчина-підліток у Дніпрі побила школярку на очах інших і змусила її стати на коліна. Очевидці знімали на відео те, що відбувалося.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp