Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Журналіст показав фото черг на КПВВ Донбасу

11 лютого 2019 р., 19:32

Черга в Станиці Луганській.

Щодня не менш як 10 тисяч осіб перетинають лінію дотику, щоб отримати товари першої необхідності, ліки і пенсії, зазначив журналіст.

Іспанська фотожурналіст Ману Брабо, лауреат Пулітцерівської премії, опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з пункту пропуску на лінії зіткнення в Станиці Луганській.

Журналіст зазначив, що знімки були зроблені на минулому тижні."Українці чекають черги, щоб увійти в контрольовану урядом зону на перетин кордону між Україною та самопроголошеною "ЛНР" у Станиці Луганській, Луганська область, Україна. 7 лютого 2019 року", - підписав він перший знімок у серії.

Брабо дотиснув, що щодня не менш як 10 тисяч осіб перетинають лінію дотику, щоб отримати товари першої необхідності, ліки і пенсії. У чергах доводиться стояти годинами.

Напередодні стало відомо, що в селі Кременець на тимчасово окупованій території Донецької області на блокпосту в очікуванні переходу помер літній чоловік.

А минулого тижня на Донбасі в пунктах пропуску за день було зафіксовано два випадки смерті цивільних осіб. Одним з померлих виявився 75-річний професор медуніверситету Юрій Крюк.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp