Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водія "під кайфом" затримали на Закарпатті

12 лютого 2019 р., 12:05

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення задокументували в місті факт керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння.

На правопорушника складено відповідний адмінпротокол.

Учора, 11 лютого, близько 20-ї години працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського району зупинили під час патрулювання на вулиці Виноградова автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не був увімкнений поворотник під час обгону.

За кермом батькового автомобіля перебував молодий житель села Олешник Виноградівського району. Водій поводився неадекватно, тож правоохоронці запідозрили в хлопця наркотичне сп’яніння. Це підтвердив спеціальний тест під час медосвідування в лікарні.

На правопорушника склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), вилучили водійське посвідчення і відсторонили його від керування. Машину забрав її власник.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp