Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді не перестають молитись за мир в Україні (ФОТО)

15 серпня 2014 р., 09:18

Під час чергової молитви священослужителі освятили воду для військових, які перебувають у зоні АТО та лікарнях.

За благословенням настоятеля Хресто-Воздвиженського кафедрального собору став. прот. Івана Тидіра, у головному соборі нашої єпархії відбулася чергова молитва за мир в Україні.



У день коли згадуємо похід із чесним Деревом Животворщого Хреста Господньго та сімох Макавейських мучеників відбулася святкова Служба Божа, яку очолив прот. Владислав Ігнатишин разом з став. прот. Павлом Сабовим та ієреєм Андрієм Барною. У Літургії молилися за мир у нашій Державі, а також за душі загиблих як і воїнів, так і мирних людей на Сході України. У соборі було винесено для почитання ікону з часткою Животворящого Хреста, щоб кожен міг вознести свою молитву за всіх, котрі зараз страждають від війни. Після Служби, було освячено воду для бійців АТО, а також поранених, котрі потребують її в лікарнях.

{g}

До слова, у кафедральному соборі та у інших храмах нашої єпархії відбувається постійна молитва за нашу Державу та її воїнів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp