Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: школярі пішли до рятувальників (ФОТО)

14 лютого 2019 р., 13:40

13 лютого подвір’я 7-ї державної пожежно-рятувальної частини у місті Чоп наповнилося голосами дітей ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, які прийшли у гості до вогнеборців на екскурсію.

Рятувальники розповіли старшокласникам про правила пожежної безпеки у школі та у побуті в зимовий період, також фахівці ДСНС пояснили, як діяти у разі виникнення будь якої надзвичайної ситуації, зокрема, що робити натрапивши на вибухонебезпечний предмет, як діяти в разі сигналу «Тривога!», а також нагадали номери служб екстреного реагування.

Крім того, співробітники ДСНС провели цікаве практичне заняття з демонстрацією можливостей пожежно-рятувальної техніки та оснащення, під час якого діти могли відчути себе у ролі рятувальників, примірявши елементи одягу та спорядження. Особливі емоції у дітей викликала можливість самостійно спробувати як працює гідравлічний інструмент, крім цього надзвичайники розповіли правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі у приміщеннях навчального закладу.











У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp