Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переваги світильників бра

15 лютого 2019 р., 09:14

Як вибрати і де встановлювати настінні світильники

Бра - це красиво оформлені освітлювальні прилади невеликих розмірів. Вони досить функціональні, мають кілька переваг. Їх часто можна зустріти в інтер'єрах будинків, кріпляться вони на стіну.

Чому важливо використовувати бра?

Бра здатні візуально збільшити простір. Потоки світла роблять стелі візуально вище. Вироби прекрасно виглядатимуть в маленькому приміщенні. Якщо простору багато, то вони відмінно себе проявляють як додаткові джерела світла.

За допомогою бра кімнату можна розбити на функціональні зони. Якщо відключити інші джерела світла, то за допомогою виробів вдасться висвітлити лише певну частину кімнати, зробити акцент на неї. Книголюби особливо оцінять цей вид світильників, адже з їх допомогою буде висвітлена саме зона читання. Інша частина кімнати залишиться затемненою.

Бра можна купити найрізноманітніші. Досталь з них представлено на сайті www.linija-svitla.ua/bra. Варіацій їх оформлення безліч. Можна купити модні і красиві вироби, які прикрасять і доповнять інтер'єр кімнати.

За допомогою бра легко декорувати приміщення. Нудний інтер'єр стане веселим за допомогою таких світильників. Поруч з виробами можна повісити дзеркало. Це виглядає доречно і красиво. Внутрішнє оздоблення приміщення засяє новими фарбами завдяки настінним світильникам.

Зручність використання бра полягає в тому, що їх монтують на стіну на невелику висоту. Людина легко дотягнеться і включить світильник.

Де можна встановлювати бра?

Бра підходять для застосування практично в будь-якій кімнаті будинку. Їх часто використовують у:

· вітальнях;
· кабінетах;
· на кухнях;
· спальнях;
· залах;
· прихожих.

Навіть у ванній можна їх побачити. Там вироби потрібні для підсвічування дзеркал. Для цих цілей краще підійдуть світильники з матовими непрозорими абажурами. Використовують 2 прилади по різні боки дзеркала.

За допомогою бра можна висвітлити картини. Особливо такий прийом буде зручний, якщо потрібно зробити акцент на певному полотні. Можна використовувати кілька освітлювальних приладів, якщо на стіні багато картин і потрібно, щоб їх всі було добре видно.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp