Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скандал у Кропивницькому: студентів-іноземців не відрахують

15 лютого 2019 р., 22:30

Студенти не будуть відраховані і продовжать навчатися.

Наказ про відрахування 850 іноземних студентів, чиї гроші за навчання "загубилися", скасований.

Іноземних студентів, які навчаються в Донецькому національному медичному університеті не будуть відраховувати, як це планувалося раніше. Про це в п'ятницю, 15 лютого, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Зазначається, що наказ про скасування відрахування іноземних студентів підписав виконувач обов'язків ректора медуніверситету.

Для з'ясування обставин і перевірки інформації в адміністрацію закладу приїхали представники МОЗ.

Як повідомлялося, 7 лютого адміністрація вишу опублікувала накази про відрахування 850 іноземних студентів Донецького національного медичного університету. В університеті заявляли, що не отримували від студентів оплати за навчання, у той час, як студенти стверджують, що платили.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Зазначається, що документи фірми-рекрутера Українські освітні послуги, через яку проходила оплата, могли бути підробленими.

МОЗ закликало студентів з обережністю ставитися до посередників і укладати двосторонні угоди - безпосередньо між студентом і закладом вищої освіти.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті студенту-іноземцю заборонили в'їзд в Україну.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp