Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба на Донбасі: дев'ять обстрілів, загинув військовий

16 лютого 2019 р., 13:13

За минулу добу незаконні збройні формування 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у суботу, 16 лютого.

Зазначається, що шість разів обстріли відбувалися із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. "Загалом противник випустив по позиціях наших військ 48 мін калібрів 120 і 82 мм", - йдеться у звіті."У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Східокупанти тричі обстріляли позиції наших захисників: з протитанкового ракетного комплексу - в районі міста Мар'їнка; з мінометів калібру 120 мм - поблизу населеного пункту Кам'янка; з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Павлопіль", - зазначили в штабі ООС.Обстрілу також зазнали населені пункти Новоолександрівка, Нижнє, хутір Вільний, Золоте 1, Попасна."З початку поточної доби ворог вогонь не відкривав", - підсумували в штабі ООС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp