Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський спортсмен мужньо бореться за життя

18 лютого 2019 р., 16:05

Але йому потрібна допомога

 

Про це йдеться у мережі "Фейсбук":

Потребує допомоги чудовий хлопець, спортсмен Андрій Туряниця , який вже кілька років мужньо бореться з тяжкою хворобою. Зараз з'явився шанс остаточно перемогти.

"...2,5 роки тому в нашу сім"ю прийшла біда. Весь цей час мій єдиний племінник, спортсмен, чемпіон України з американського футболу, гравець команди "Ужгородські лісоруби", справжній боєць Андрій Туряниця боровся зі страшною хворобою. Рук не складав, закінчив навчання в УжНУ, отримав диплом магістра.

Зараз численні зусилля Андрія й лікарів нарешті призвели до ремісії!!!! Але потрібно закріпити її й зробити високодозову терапію та трансплантацію стовбурових клітин. Процедура жахлива, але так Андрій зможе остаточно перемогти лімфому! Однак зволікати не можна!

Є лише ДВА ТИЖНІ, щоб зібрати 105 тисяч гривень. Для виснаженої коштовним лікуванням сім"ї це нелегке завдання. Але гуртом ми зможемо це зробити!

Тому благаю вас про допомогу, не залишайтеся байдужими! Долучіться, будь ласка, кожен за своїми можливостями! І тоді - вірю! - ми назбираємо цю суму.

Приват Банк
5168 7573 1903 7547
Туряниця Андрій Юрійович

Будемо вдячні кожному не тільки за фінансову допомогу, але й за щиру молитву!!! "



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp