Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисникам все з рук не зійшло

18 лютого 2019 р., 19:15

Працівники поліції встановили осіб, які причетні до крадіжки у Сваляві та Тячеві. Один з крадіїв- неповнолітній. Слідство у справах триває.

У місті Свалява поліцейські відділення встановили особу чоловіка, який причетний до крадіжки з квартири місцевого жителя. Кримінальне правопорушення скоїв 32-річний свалявець. Чоловік пошкодивши двері, викрав з помешкання газонокосарку та продав її. Крадену річ поліція вилучила та повернула потерпілому.

Кримінальне провадження відкрито за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у злочині та обранні міри запобіжного заходу.

Крадіжку мобільного телефону розкрили працівники Тячівського відділу поліції. З палати місцевої лікарні викрали мобільний телефон, який належить неповнолітній. Про злочин місцевим правоохоронцям повідомила мати дівчини. Вжитими заходами працівників кримінальної поліції встановлено особу причетну до крадіжки. У злочині поліція підозрює 14-річного мешканця району.

Крадений телефон вилучено. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp