Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко їде в Нью-Йорк на дебати по Україні

18 лютого 2019 р., 18:19

У рамках візиту відбудеться зустріч президента України з генсеком ООН, повідомив перший заступник голови Адміністрації президента.

Президент України Петро Порошенко відвідає Нью-Йорк 20 лютого, щоб узяти участь у пленарних дебатах, присвячених ситуації на окупованих територіях України. Про це повідомив перший заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв під час брифінгу в понеділок, 18 лютого, інформує 112 Україна.За його словами, 20 лютого вперше в історії відбудуться пленарні дебати за новим пунктом порядку денного - ситуацією на окупованих територіях України."Це новий пункт, який був включений саме на цій сесії", - сказав Єлісєєв.Він зазначив, що в рамках візиту в Нью-Йорку відбудуться зустрічі з генсеком ООН і головою Генасамблеї."Програма планується досить насичена. Це буде лаконічний одноденний візит, тому що президент має повертатися", - додав заступник голови АПУ.Раніше в АПУ повідомили, що на початку літа Україну відвідає делегаціяПівнічноатлантичної ради НАТО.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp