Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Черкаській області чиновниця загубила секретні документи

18 лютого 2019 р., 18:25

Підозрюваній жінці загрожує до трьох років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади.

У Черкаській області чиновниці оголошено про підозру у втраті документів, що містять державну таємницю. Про це повідомляє регіональна прокуратура в понеділок, 18 лютого.

"Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчим слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Черкаській області, за фактом втрати документів, що містять державну таємницю", - йдеться в повідомленні.За даними слідства, посадовець однієї з райдержадміністрацій Черкаської області допустив втрату документів, які, згідно з висновком експерта, містять державну таємницю."На підставі зібраних матеріалів кримінального провадження зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 329 (втрата документа, що містить державну таємницю) Кримінального кодексу України", - відзначили в наглядовому відомстві.Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp