Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачівському прикордонному загоні провели міжвідомчу координаційну нараду

19 лютого 2019 р., 15:30

У заході приймали участь керівництво та співробітники Мукачівського прикордонного загону.

 

Сьогодні в управлінні Мукачівського прикордонного загону відбулась міжвідомча координаційна нарада представників правоохоронних органів.

Захід за участі керівництва та співробітників Мукачівського прикордонного загону, ГУ НП України в Закарпатській області, СБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону та Національної гвардії України відбувся під головуванням першого заступника начальника Західного регіонального управління - начальника штабу полковника Руслана Краснопортко.

Проведення наради було ініційовано в зв'язку з активізацією протиправної діяльності на кордоні, збільшенням випадків погроз життю та здоров'ю персоналу Держприкордонслужби, спротиву законним вимогам прикордонних нарядів, а також спроб втягування у протиправну діяльність.

Основною метою заходу стало вдосконалення співпраці відомств з питань протидії організованій злочинності на кордоні в межах відповідальності Мукачівського прикордонного. За результатами обговорення, прийнято низку рішень по проведенню спільних заходів, спрямованих на стабілізацію обстановки у прикордонні, протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон тютюнової контрабанди, нелегальних мігрантів, наркотичних засобів та зброї.





Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp