Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі вдень 11 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

19 лютого 2019 р., 19:09

ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі.

Сепаратисти застосували найбільшу кількість засобів вогневого ураження з початку року, відзначили в штабі.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Ними застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Один боєць ЗСУ був поранений.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні у вівторок, 19 лютого.

Відзначається, що сьогодні було зареєстровано найбільше застосування противником засобів вогневого ураження з початку року. Сепаратисти витратили 307 снарядів і мін калібрів 122, 120 і 82 мм.Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Східворог п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ: з артилерії калібру 122 мм - поблизу Лебединського; з артилерією калібру 122 мм і, вдруге, з мінометів калібру 120 мм і 82 мм - в районі Водяного; двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Гнутового.

А в смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ противник шість разів відкривав вогонь: з мінометів калібру 82 мм і автоматичних станкових гранатометів - поблизу Катеринівка; з мінометів калібру 82 мм і, вдруге, з зенітної установки ЗУ-23-2 - в районі Золотого-4; двічі з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів - у районі Новозванівка; з мінометів калібру 82 мм, БМП-1, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів - біля смт Луганське.

Оборонні підрозділи у відповідь придушували ворожий вогонь шляхом застосування чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються - відзначили в штабі і запевнили, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, за добу 18 лютого сепаратисти 12 разів порушили режим припинення вогню в районі ООС. Тоді були поранені четверо українських військових.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp