Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Бердянську знову обвалився колектор

19 лютого 2019 р., 21:29

У Бердянську вкотре обвалився колектор.

Каналізаційний колектор почав обвалюватися в кінці січня. Сьогодні відбулися обвалення відразу в двох місцях.

У місті Бердянськ Запорізької області у вівторок, 19 лютого, стався черговий масштабний обвал магістрального каналізаційного колектора, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відзначається, що магістральний колектор, який приймає 80% стоків міста, обвалився відразу на двох ділянках - на вулиці П'ятигорській поруч із житловим будинком, а також на вулиці Ленінградській, між вулицями Вроцлавською і Промисловою.

Місцеві жителі кажуть, що останнім часом на цих ділянках був активний рух ґрунту.

Комунальні служби Бердянська обстежують аварійні ділянки. Місцева влада поки не коментує ситуацію. Проблем з водопостачанням наразі немає.

Як повідомлялося, магістральний каналізаційний колектор Бердянська почав руйнуватися в ніч з 27 на 28 січня. Для запобігання розливу стоків у Бердянську на тиждень було відключено водопостачання в шести районах міста. 1 лютого подача води в місто була відновлена завдяки установці тимчасової обвідної станції перекачування стоків. 3 лютого сталася низка нових обвалень колектора, в результаті, водопостачання частини Бердянська було припинено. Всього було зафіксовано обвалення колектора в дев'яти місцях. Останній обвал стався 12 лютого.

Місцеві правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про службову недбалість.

Нагадаємо, аварії на бердянському колекторі раніше стали причиною перебоїв з водопостачанням міста.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp