Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

14-річного вбивцю взяли під варту на 2 місяці

15 серпня 2014 р., 15:17

Підліток визнав свою, щиро розкаявся але відповідальності за тяжкий злочин він не уникне.

Нагадаємо, днями на Закарпатті сталася трагічна подія - неповнолітній 14-річний закарпатець скоїв вбивство.

Як попередньо встановлено, що 9-класник вдарив ножем у спину 22-річного юнака і від отриманої травми останній помер у лікарні. Тепер же 14-річному хлопцю загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

Як повідомили в прокуратурі м. Мукачева - розпочато кримінальне провадженя за попередньою правовою кваліфікацією - ст. 115 ч. 1 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Відповідно до норм Кримінального кодексу України відповідальність з вказаний злочин настає з 14 років, а тому неповнолітньому не вдасться уникнути кримінальної відповідальності за скоєне.

Вчора,у присутності матері, захисника та психолога у хлопця відібрано пояснення – попередньо останній вину у вчиненому визнає повністю та щиро кається. Слідчим, за погодженням з ювенальним прокурором, складено повідомлення про підозру неповнолітнього у вчинені вказаного кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ч. 1 КК України.Також, до Мукачівського міськрайонного суду було направлено клопотання до взяття його під варту.

Вчора ж, ухвалою слідчого судді до неповнолітнього було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Його конвойовано до ІТТ Мукачівського МВ УМВС України в області.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp