Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві в одному з магазинів напали на чоловіка

21 лютого 2019 р., 18:50

Побили та відібрали гаманець.

В одному з Іршавських магазинів зловмисники напали на чоловіка. Потерпілого побили та відібрали в нього гаманець. Наразі за фактом побиття відкрито кремінальну справу.

У Іршаві троє чоловіків побили та відібрали від жителя села Дешковиця гаманець з грошима. Працівники Іршавського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом пограбування мешканця району.

З повідомленям про злочин до іршавських правоохоронців звернувся 33-річний житель села Дешковиця. Потерпілий повідомив, що троє чоловіків нанесли йому тілесні ушкодження та відібрали в нього гаманець з грошима. Подія мала місце в одному з місцевих магазинів Іршави.

Проведеними заходами в скоєнні кримінального правопорушення поліція викрила особи грабіжників. Ними виявилися троє чоловіків віком 20, 21 та 55 років. Один з них іршавчанин, інші двоє мешканці району.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. У справі призначені відповідні експертизи, слідство триває, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp