Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стали відомі подробиці майбутньої зустрічі Трампа і Кім Чен Ина

21 лютого 2019 р., 20:40

Зустріч Дональда Трампа і Кім чени Ина відбудеться 27 - 28 лютого.

Президент США розповість лідеру КНДР про майбутнє, яке може бути у Північній Кореї, якщо вона виконає свої обіцянки щодо денуклеаризації.

Представник американської адміністрації в четвер, 21 лютого, заявив, що зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина в Ханої пройде в такому ж форматі, як і саміт США - КНДР у Сінгапурі минулого року, повідомляє ТАСС.

Про це він сказав на телефонному брифінгу для журналістів."Я можу сказати, що за форматом це нагадуватиме те, що ми бачили в червні минулого року, 12 червня, в Сінгапурі. У двох лідерів буде можливість зустрітися один на один, разом пообідати, взяти участь у зустрічах їх делегацій у розширеному форматі", - сказав він.

Головною темою, за словами представника адміністрації Трампа, буде денуклеаризація КНДР.

"Крім того, президент Трамп прагне після того, як він по суті розтопив лід із Кім Чен Ином у червні, більш детально поговорити про майбутнє, яке може бути у КНДР, якщо вона виконає свої обіцянки щодо остаточної денуклеаризації", - додав представник адміністрації.

Наразі США і КНДР продовжують переговорний процес напередодні саміту. Зокрема, сторони опрацьовують спільну заяву, яку буде зроблено за його підсумками, повідомив представник американської адміністрації.

Зустріч Трампа і Кім Чен Ина відбудеться 27 - 28 лютого, через вісім місяців після історичного саміту в Сінгапурі в червні 2018 року, за підсумками якого сторони підписали спільний документ, в якому США зобов'язалися надати КНДР гарантії безпеки, а Північна Корея взяла на себе зобов'язання з денуклеаризації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp