Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На «Ярмарку кар’єри» у Великому Березному розповідали про військову службу за контрактом

22 лютого 2019 р., 09:15

Військовослужбовці Окремого відділу комплектування Західного регіонального управління та Чопського загону представили Державну прикордонну службу на Ярмарку кар’єри, організованому Великоберезнянською філією Закарпатського обласного центру зайнятості.

Профорієнтаційну акцію влаштували на базі ПТУ №33 смт Великий Березний. Гостям свята розповіли про переваги служби у лавах ДПСУ, про можливості кар’єрного зростання та соціальні гарантії, що надаються військовослужбовцям за контрактом.

Неабияку зацікавленість захід викликав у юнаків-старшокласників. Втім, і дівчата з захопленням спостерігали за роботою службового собаки та випробовували взірці спецтехніки, представлені охоронцями держрубежів. Дехто зі школярів одразу ж висловив намір спробувати себе у майбутньому в якості прикордонника. Такий інтерес до військової справи цілком зрозумілий, адже разом з підписанням контракту
прикордонники отримують низку переваг: гідну заробітну платню, можливість безкоштовного навчання за відповідними спеціальностями, забезпечення службовим житлом та кваліфіковане медичне обслуговування.

Бажаючих долучитись до почесної справи охорони кордону запрошуємо звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби України, за адресами: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45, або м.Чоп, вул.Головна, 55а, та за телефонами: 0678128059, 0667018136.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp