Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українських миротворців забирають з Косова та Ліберії для захисту України

15 серпня 2014 р., 17:51

Також Україна розпочала процедуру повернення наших вертольотів, наданих в оренду ООН.

В Україну зі складу міжнародних миротворчих місій повертають військовослужбовців та вертольоти. Про це повідомив полковник, заступник начальника Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ординович на засіданні круглого столу в Києві. 

"Питання зменшення нашої присутності у місіях та повернення військовослужбовців відбувається. До кінця цього місяця ми маємо повернути 103 чоловіка з місії НАТО у Косовому – це маневрений підрозділ. За розрахунками і поглядом Генерального штабу, це буде посилення людей, підготовлених для бойових дій", - зазначив він. 

Крім того, передає УНІАН, за словами Ординовича, 65 представників національного персоналу вже повернуто в Україну, і "загалом повернуто 168 осіб". "Ті хлопці, які повертаються, зокрема з Ліберії, після відпочинку, медичних обстежень усі залучаються до виконання операцій на Сході України", - сказав Ординович. 

Також він повідомив, що "зараз проходить процес, наші окремі вертольоти Збройних сил і МВС, які були надані в оренду ООН під відповідну структуру, зараз ці вертольоти повертаються, прийнято рішення про повернення в Україну 16 наших вертольотів". 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp