Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям показали «Соломона у спідниці» (ФОТО)

22 лютого 2019 р., 18:50

Головну роль у виставі зіграла відома артистка театру та кіно, Герой України Ада Роговцева.

Днями в Закарпатському обласному драмтеатрі відбулася цікава вистава «Соломон у спідниці.» Актори зі столиці завітали до Ужгорода, аби потішити любителів театрального мистецтва цікавою постановкою. У виставі взяли участь Валерія Чайковська, Олена Лавренюк, Паша Лі та Ада Роговцева. На скрипці під час дійства грав Ярослав Попадюк.

{g}

За сюжетом вистави «Соломон у спідниці» героїня Ади Роговцевої пані Фіра у далекому 1941 році втратила на війні всю свою рідню. Єдині, хто у неї залишився - сестра Ліза та племінник Льова, якого вона виховала як рідного сина. Саме через «сліпу» любов до хлопчини жінка і почала шукати йому наречену еврейку, адже, саме представниця цієї нації, з погляду Фіри, - найкраща дружина для улюбленого Льови.

В підсумку фізик Льова одружується на «обраній» еврейці Оксані , але потім закохується в росіянку Галю і залишається з нею. А Оксана виходить заміж за однокласника Віктора, який ще зі школи любить дівчину. Оксана, до слова, була таки не єврейкою.

Наприкінці вистави пані Фіра дізнається, що у Льови народилася донька, яку назвали начесть бабусі.

Жінка, зрештою, радо приймає цю звістку і поспіхом вилітає до Росії. А Оксана та Віктор одружуються і теж чекають на появу малюка.

Варто зазначити, що вистава «Соломон у спідниці» залишила в серцях ужгородських глядачів теплі спогади, викликала усмішки і вразила творчим втіленням постановки. Про це свідчили гучні оплески, щирий сміх та співпереживання героям, які панували в залі протягом всього дійства. Режисером-постановником вистави, до слова, стала донька Ади Роговцевої Катерина Степанкова.

Вікторія Лисюк,
«Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp