Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі затримали членів банди, які грабували валютників

23 лютого 2019 р., 21:32

Затримання членів банди.

Зловмисники намагалися пограбувати чоловіка на 2 млн гривень, але були затримані поліцейським спецназом КОРД.

У Донецькій області затримано членів банди, які кілька років грабували місцевих валютників. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в суботу, 23 лютого.

За даними поліції, зловмисники заздалегідь під приводом клієнтів обміняли у потерпілого незначну суму грошей, а наступного разу на зустріч валютник привіз 2 млн гривень. Вихопивши з рук потерпілого пакет з грошима, четверо підозрюваних встигли зробити лише кілька кроків, коли були затримані поліцейським спецназом КОРД.

Зловмисниками виявилися чоловіки у віці від 42 до 53 років, один з яких раніше судимий. Двоє - мешканці Слов'янська, інші - вихідці з Херсона і Росії.

"Під час обшуків за місцем проживання одного з затриманих і в схованці між гаражами був виявлений пістолет Макарова, який по базах даних МВС числиться викраденим з обласного управління поліції в Криму і два обрізи, які зловмисники прихопили з собою під час іншого розбійного нападу. Крім того, як речовий доказ вилучений автомобіль, на якому пересувалося угруповання", - йдеться в повідомленні.

Затриманим інкримінується статті про розбій (ч.4 ст.187 КК України). Тривають невідкладні слідчі дії.

Раніше в Житомирі четверо грабіжників в масках напали на ювелірну майстерню, побили її працівника і викрали коштовності.

А на автодорозі Миколаїв - Херсон невідомі підрізали Range Rover і вкрали у водія сумку, в якій знаходилося більш як 15 млн гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp