Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луцьку депутат намагався дати хабар чиновнику

23 лютого 2019 р., 21:46

У Луцьку затримали депутата, який намагався дати хабар.

Депутат намагався вирішити питання про не накладення штрафів за використання праці найманих працівників на його фірмі без оформлення трудових відносин.

Співробітники Служби безпеки України затримали депутата Луцької міської ради за спробу дати хабар чиновнику. Про це повідомляє прес-служба СБУ в суботу, 23 лютого.

"Оперативники спецслужби встановили, що депутат запропонував високому державному посадовцю в управлінні Держпраці у Волинській області 1100 доларів. За вказану суму депутат намагався вирішити питання про не накладення штрафів за використання праці найманих працівників на його фірмі без оформлення трудових відносин", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали депутата на одній з вулиць Луцька під час надання чиновнику усієї суми хабара.

Фігуранту справи оголошено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Порушено кримінальну справу за статтею про пропозицію хабара (ч.3 ст.369 КК України). Тривають невідкладні слідчі дії.

Напередодні у Львівській області правоохоронці затримали депутата однієї з місцевих рад. Він вимагав у бізнесмена 40 тисяч гривень за сприяння у виділенні двох ділянок землі.

Раніше повідомлялося, що двох запорізьких чиновників спіймали на хабарі в 700 тисяч гривень. Посадові особи двох підприємств вимагали гроші за безперешкодне повернення конфіскованого майна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp