Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Венесуелі кілька нацгвардійців втекли в Колумбію

23 лютого 2019 р., 21:58

Нацгвардійці Венесуели на мосту Сантандер на кордоні з Колумбією.

Дезертири зустрілися з депутатами венесуельської Національної асамблеї, які представляють опозицію, і отримали "амністію".

Група військовослужбовців національної гвардії Венесуели перейшла кордон з Колумбією і здалася місцевій владі. Про це в суботу, 23 лютого, повідомляє Интерфаксз посиланням на міграційне управління Колумбії.

Стверджується, що "троє службовців венесуельської гвардії дезертирували від диктатури Ніколаса Мадуро через міжнародний міст імені Симона Болівара і запросили допомогу у міграційного управління Колумбії".

Йдеться про одного старшого лейтенанта і двох сержантів. Вони на двох бронемашинах змогли прорвати загородження і потрапити на колумбійський бік кордону.

Колумбійська преса повідомляє, що дезертири вже зустрілися з депутатами венесуельської Національної асамблеї, які представляють опозицію, і отримали "амністію".

Напередодні на кордоні Венесуели з Бразилією відбулися зіткнення військових і жителів венесуельського штату Болівар, в ході якого військові відкрили вогонь. В ході перестрілки двоє людей загинули, ще 22 були поранені. У свою чергу жителі захопили трьох солдатів.

Також повідомлялося, що Венесуела закрила три мости в Колумбію - імені Симона Болівара, Сантандер і Уньон. Це рішення пояснювалося погрозами на адресу суверенітету Венесуели з боку уряду Колумбії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp