Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники виявили велику партію цигарок у вантажному потягу

25 лютого 2019 р., 08:25

Тютюнова контрабанда.

Ще одну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів попередили сьогодні вночі прикордонники відділу «Ужгород» у залізничному пункті пропуску «Павлово».

Під час огляду вантажного потягу, що прямував з Кривого Рогу до станції Матьовце (Словаччина), прикордонний наряд спільно з митниками виявив 30 ящиків контрабандних цигарок марки «Marvel», прихованих в залізорудному окатиші. 18 пакунків тютюнових виробів без акцизних марок було упаковано у чорну поліетиленову плівку та поміщено під шаром руди у трьох вагонах потягу.

Нагадаємо, що два дні тому у цьому ж пункті пропуску прикордонникам вдалося затримати аналогічну контрабанду. 15 тисяч пачок цигарок білоруського виробництва було приховано від прикордонно-митного контролю таким же способом.

Наразі виявлені цигарки вилучено у відповідності до чинного законодавства. Сума оцінки тютюнових виробів встановлюється. Водночас, проводяться заходи щодо встановлення причетних до обох випадків контрабандної діяльності.

{g}
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp