Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Виборча піраміда": нардепа з Батьківщини викликали на допит

27 лютого 2019 р., 19:05

Валерій Дубіль - народний депутат від Батьківщини.

Народний депутат Дубіль не позбавлений депутатської недоторканності і може прийти на допит тільки за власним бажанням.

Державне бюро розслідувань у четвер, 28 лютого, викликає на допит народного депутата з фракції Батьківщина Валерія Дубіля у справі про підкуп виборців. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє телеканал 112 Україна.

"Я можу підтвердити, що ДБР на завтра викликає на допит народного депутата Дубіля. Він не позбавлений депутатської недоторканності і може тільки за власним бажанням прийти на цей допит. Питання, які йому повинен задати слідчий ДБР в присутності прокурора, всім зрозумілі", - зазначив Луценко.

У ГПУ відзначають, що справа, в якій фігурує Дубіль, вражає сумами фінансування. Йдеться про сотні мільйонів гривень.

"До народного депутата Дубіля претензії є, адже саме він, за наявними у нас доказами, в тому числі аудіо, записаним законним способом СБУ, координував та організовував оплату технологів, у тому числі, з РФ, які організовували сітку для виборів, а вона фінансувалася з позавиборчого фонду. Суми фінансування, які були заплановані, вражають. Йдеться про сотні мільйонів", - зазначив генпрокурор.

Нагадаємо, в СБУ минулого тижня заявляли про викриття "виборчої піраміди". Співробітники спецслужби тоді заявили, що схему організував народний депутат від Батьківщини Руслан Богдан.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp