Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Горе-полісмен відповідальності не уникнув

28 лютого 2019 р., 18:30

Уже не займає посаду, але за кермування "під мухою" відповість

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно, вже колишнього старшого інспектора ГУНП в Закарпатській області, який керуючи службовим автомобілем, допустив порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч.1 ст.286 КК України).

ДТП трапилась на початку квітня 2018 року у с.Гать, Берегівського району. В ході слідства встановлено, що підозрюваний, порушивши правила дорожнього руху, не впорався з керуванням та вилетів у канал з водою, попередньо зіткнувшись з деревом.

В результаті аварії один з пасажирів отримав серію травм, які були кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості, ще один – легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ УСБУ в Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області.






Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp