Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородській в’язниці відбулось хрещення (ФОТО)

16 серпня 2014 р., 11:27

Прийняти Таїнство Хрещення в зрілому віці виявив бажання один із неповнолітніх, що утримуються під вартою.

11 серпня, у храмі, що знаходиться на території Закарпатської установи виконання покарань (№9) церковний дзвін знову сповістив про початок Божественної Літургії. По її завершенню священник протоієрей Володимир та протоієрей Василій традиційно роздали віруючим просфори.

{g}

Також було освячено корпус установи та всі камерні приміщення. На цьому духовні відправи не закінчилися. Прийняти Таїнство Хрещення в зрілому віці виявив бажання один із неповнолітніх, що утримуються під вартою. За його словами, кожного Господь приводить до віри по-різному. Один з дитинства вбирає в себе благовійне ставлення своїх батьків до Бога і Церкви, іншого на шлях віри приводять життєві скорби, біди, страждання, розчарування, а хтось просто тягнеться до Бога як до єдиного справжнього і незмінного джерела істини, добра, чистоти і любові.



Тому таке рішення є цілком свідомим, адже гостро відчуває потребу в духовному збагаченні. Присутні на хрещені священики, однокамерники та співробітники установи щиро привітали новонародженого во Христі, побажали зберегти ту велику благодать, яку він отримав від Бога. Побажали, щоб прийняте таїнство, допомогло усвідомити минуле, стати на шлях виправлення своїх помилок та наблизило час радісної зустрічі з рідними на волі.





Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp