Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція та прокуратура ловлять хабарників у Мукачеві

16 серпня 2014 р., 11:23

Одного вже засудили, ще дві справи перебувають у суді.

Правоохоронці міського відділу міліції спільно з прокуратурою м.Мукачева продовжують виявляти та запобігати фактам корупції та хабарництва. Так, ряд посадовців притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення вимог законодавства. 

Правоохоронцями спільно з працівниками прокуратури задокументовано та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань три кримінальні провадження про корупційні правопорушення. 

Порушення законодавства зафіксовано по факту отримання старшим майстром лісу неправомірної вигоди у розмірі 2 тисячі гривень. Лісник вимагав гроші за надання дозволу на проведення незаконної порубки лісу. За даним фактом слідчим міліції під процесуальним наглядом прокуратури відкрито кримінальне провадження. Справа вже розглянута в Мукачівському міськрайонному суді. Службову особу, яка вимагала гроші, визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України. 

Наприкінці травня та у липні цього року працівниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю під процесуальним наглядом прокуратури міста задокументовано два факти отримання неправомірної винагороди. В першому випадку дві службові особи комунального підприємства «Мукачівводоканал» за ненакладання штрафу на мешканця міста вимагали 4 тисячі гривень. В іншому випадку, посадовці Мукачівського РЕМ вимагали і отримали 1500 гривень за непритягнення до відповідальності мешканця міста. Обидва факти наразі розглядаються у суді. 

Окрім того, під процесуальним наглядом прокурора прокуратури м.Мукачева Сергія Прохорова притягнуто до дисциплінарної відповідальності посадовця Мукачівської ОДПІ. Також постановою суду визнано винним у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення службовця Мукачівського управління Державної казначейської служби. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp