Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські гімнастки подкорили столицю (ФОТО, ВІДЕО)

4 березня 2019 р., 12:35

Юні гімнастки з тріумфом виступили у Київі.

Закарпатські гімнастки вдало виступили на престижних змаганнях у Києві.

Мукачівські гімнастки взяли участь у престижних столичних змаганнях – відкритому чемпіонаті Дніпровського району м. Києва з художньої гімнастики. Змагання були присвячені Міжнародному дню жінок, 8 березня.

До змагань ретельно готувалися і наполегливі тренування принесли результати. Дівчата гідно представили Закарпаття у столиці та вибороли ряд нагород. Задоволені виступами своїх вихованок і тренери: Яна Мороховець та Віра Козманко.

Призерки КОДЮСШ «Спартак» Мукачево:

Ірина Єжек – 1 місце;
Валерія Мадар – 1 місце;
Емілія Фірцак – 1 місце;
Анастасія Хамлай – 1 місце;
Ганна Плешинець – 1 місце.

Подвійну нагороду отримала одна з наймолодших учасниць команди – Ніколь Пожидаєва. Юна грація, якій тільки шість років, впевнено посіла почесну сходинку п’єдесталу у своїй віковій категорії (2 вправи, серед яких одна – без предметів, одна – з обручем) та стала володаркою Кубку за найбільшу кількість балів серед учасниць 2012 року народження.

Слова вдячності мама Ніколь – Вікторія – адресує тренерам дівчаток, зокрема, Яні Мороховець:

Щиро вдячні Яні Миколаївні за зусилля, час, терпіння й наснагу, які щодня вкладаєте у своїх вихованок, серед яких і Ніколь. Їхні досягнення – це ваша наполеглива праця, вдячні за віру в успіх, допомогу та дружбу, – зазначає мама юної переможниці.

Батьки дівчаток висловлюють вдячність тренерам, які виховують справжніх гімнасток, адже цей вид спорту є одним з найскладніших, тому що поєднує спорт з жіночністю, вимагає бути граційними, вишуканими, витривалими, а ще – вимогливими до себе та дисциплінованими.

Відтак, приєднуємося до вітань, бажаємо юним гімнасткам і надалі гідно представляти край, Мукачево на престижних змаганнях різного рівня!

Більше фото та відео на сайті: https://pershij.com.ua/





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp