Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поліція розповіла про смертельну трагедію на Рахіщині (ФОТО)

4 березня 2019 р., 13:25

ДТП забрало житя 68-річного місцевого мешканця. Розпочато кримінальне провадження.

 

Як повідомляє Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, вчора, 2 березня, на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що по вулиці Центральній в смт. Великий Бичків сталася автомобільна аварія.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

“Поліцейські встановили, що водій автомобіля «ВАЗ 2107» не впорався з керуванням і скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм 68-річний місцевий мешканець помер. У водія автомобіля, 25-річного жителя села Косівська Поляна, взято зразки крові на вміст алкоголю. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Рахівського відділення поліції”, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Слідство у справі триває.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp