Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Бобовище" завершало безпрограшну серію "Нижнього Коропця"

4 березня 2019 р., 14:15

Дві команди мають змогу потрапити до чвертьфіналу з групи "В".

«Нижній Коропець» до цього матчу ще не зазнав жодної поразки, нічиєї навіть не було. Клуб єдиної жінки-президента в Закарпатті Тетяни Когутич набрав у трьох поєдинках максимум очок. Їх одвічні суперники у Західній зоні крайової першості – «Бобовище» мало 7 залікових пунктів. Тож для упевненого просування першим офіційним турніром під егідою ФФЗ, перемагати повинні були саме представники виноробного населеного пункту. Бобовищанці, зрештою, і виграли.

Лідери групи «В» за підсумками трьох турів зимової першості – підопічні Віктора Когутича половину першого тайму виглядали зібраніше, гостріше атакували. На 19-ій хвилині міг у воротах суперника розписуватись Олберт. Проте Олег, перекидаючи стража, не зумів досконало розрахувати силу й напрям удару. Тож воротар – переможець очної дуелі.

Із 25-ої хвилини підопічні Івана Ковача перехопили ініціативу. Практично усі атаки бобовищанців ішли через Євгена Русина у центрі поля. Саме Русин і заб’є перший гол. Щоправда, не Євген, а Андрій. Останній не дуже сильно пробив із 19-ти метрів на 35-ій хвилині. Однак голкіпер «Н. Коропця», певно, наперед вигадував: на кого ж викинути м’яч і забув, що не забрав ще його до рук. Відповідно шкіряний повз пальці кіпера покотився в сітку. 0:1. Через дві хвилини гол на свій рахунок записав Варваринець. Володимир замкнув простріл справа ударом злету. 0:2. У першому таймі ще двічі ворота «Н. Коропця» рятував Дмитро Моісеєнков, після ударів Євгена Русина та Володимира Варваринця.

У другій сорокап’ятихвилинці бобовищанці підтвердили власні наміри очолити турнірну таблицю. І на 62-ій хвилині кінцевий результат встановив згадуваний Андрій Русин. Після подачі зліва, він холоднокровно переправив м’яч у сітку. 0:3. До честі «Нижнього Коропця» - упродовж матчу команду представляли 7 гравців 2000-2001 років народження. А результат цього протистояння навряд чи вплине на вихід із групи.

Віталій БІРОВЧАК, Олександр СЛЄСАРЧУК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp