Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Сокіл" став переможцем з футболу

4 березня 2019 р., 14:40

Шишлівська команда пропустила 37 голів...

Минулорічний аутсайдер крайової першості – підопічні Владислава Ленчика під прапорами «Фаворита» не зуміли змінити турнірне становище і в зимовій першості. Але до честі шишливців – коуч зібрав переважно футболістів із юнацького складу, які минулоріч одягнули срібні медалі. Тому результат буде, можливо, із запізненням. Щодо «Сокола»: він теж має примарні шанси вийти до наступної стадії турніру, хоч і переграє «Фаворит».

Три із чотирьох перших голів, які пропустила команда Владислава Ленчика, на совісті голкіпера. Перший м’яч на другій хвилині прилетів «сухим листком» із кутового. Другий був забитий із 25-ти метрів – за польотом круглого воротар просто спостерігав. А третій теж не відбувся б без помилки голкіпера. Удар. Страж контролює ситуацію, та м’ячем не заволодів. Рикошет від стійки і розстріл впритул. І це при тому, що атакувальна ланка «Фаворита» - найкраща. Підопічні Ленчика могли забити 3-4 голи. Свої нагоди втратили Антон Станко, Юрій Скрапин, Богдан Гулей та Дмитро Турега. А от воротар і захисні редути – найслабші у шишлівців.

Тринадцять не фартових голів у ворота «Фаворита» забивали футболісти кінчеського «Сокола»: Ігор Сугоняк (2, 63), Михайло Данкулинець (13, 21), Ярослав Костик (33), Олександр Яхимець (40), Артем Слободін (44, 51, 60), Едуард Медвідь (53), Олександр Гряділь (74, 78, 82).

Віталій БІРОВЧАК, Олександр СЛЄСАРЧУК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp