Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військовим почали постачати новітній спецодяг

4 березня 2019 р., 19:58

Військових обмундирують новим спецодягом.

У ЗСУ проходять випробування нові зразки спецодягу, взуття і екіпіровки. Серед новинок, зокрема, модульні бронежилети і балістичні шоломи.

Українським військовим почали поставляти спецодяг і екіпіровку, якими раніше не забезпечувалася армія. Про це в понеділок, 4 березня, повідомляє прес-служба Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначають, що з 2018 року для ЗСУ вперше почали закуповувати предмети речового майна, які раніше не поставлялися взагалі або ж поставлялися за рахунок міжнародної допомоги.

"В армію вже надходять: костюми спеціальні і маскувальні для снайперів і розвідників, костюми для екіпажів броньових машин, наколінники і налокітники, сумки транспортні індивідуальні, бахіли утеплені та ін.", - зазначено в повідомленні.

Так, у минулому році було затверджено 46 нормативних документів, що стосуються речового майна, і зараз тривають військові випробування нових зразків спецодягу, взуття і екіпіровки. Зазначено, що для снайперів передбачені рейдові рюкзаки і чохли-килими для перенесення зброї. Такі зразки надійдуть до військових у 2019 році, як і нові модульні бронежилети і балістичні шоломи.

В управлінні також зазначили, що в ЗСУ надійдуть літні польові костюми, зимовий одяг, бойові рюкзаки, тактичні рукавички, нові комбінезони для технічного складу і танкових підрозділів, маскувальні костюми снайпера і багато іншого.

"Усе майно, яке надходить у ЗСУ, високоякісне і позитивно оцінене військовослужбовцями. Кожен предмет відповідає сучасним вимогам і не поступається зразкам в арміях країн-членів НАТО", - заявили у відомстві.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp