Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закапатські рятувальники дали поради, як уникнути пожеж

5 березня 2019 р., 14:40

Рятувальники розповіли, як вберегтися від пожеж у власних оселях та на подвір'ї.

Опалювальний період ще не завершився, тож до сьогодні існує небезпека для громадян отруїтися чадним газом. Про відповідальне поводження з електро-та газоопаленням, сьогодні, 5 березня, вкотре нагадували жителям м. Виноградів місцеві рятувальники.

Під час рейду увага місцевого населення акцентувалася на тому, що однією з основних причин виникнення пожеж залишається порушення правил пожежної безпеки самими громадянами. Також нагадали про небезпеку, яку в собі несе чадний газ та наголосили дорослим про потребу виховання у дітей культури безпечної поведінки та навчання їх протипожежним основам.

Не менш актуальним питанням на сьогоднішній день є і пожежі в екосистемах. Станом на 5 березня 2019 року, на території Виноградівського району вже зафіксовано 24 загорання в екосистемах, що викликає неабияку тривогу у місцевих надзвичайників. Саме під час інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівці ДСНС нагадали місцевому населенню про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях, під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави, сміття та листя.

Цього ж дня аналогічний захід провели й місцеві рятувальники у місті Мукачево.

На згадку рятувальники залишили і дорослим, і малим інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням правил безпечної поведінки та екстреного номеру «101».

Рятувальники Закарпаття закликають громадян дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, адже їх порушення може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp