Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інформація про строки подання податкової декларації

5 березня 2019 р., 16:45

Що робитиу разі припинення ФОП підприємницької діяльності?

Фізичні особи – підприємці на загальній системі оподаткування, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням подають ліквідаційні податкові декларації про майновий стан і доходи щодо отриманих доходів востаннє за звітний період з дня, наступного за днем закінчення попереднього базового податкового (звітного) періоду до останнього дня календарного місяця, в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, протягом 30 календарних днів з дня проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.

При цьому граничний термін сплати податкових зобов'язань для таких фізичних осіб становить протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання декларації.

Фізичні особи, які застосовували спрощену систему оподаткування, подають податкові декларації востаннє за податковий (звітний) квартал в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, з наростаючим підсумком з початку року, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.


ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp