Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Житель Керчі провалився в шахту і пробув там чотири дні

5 березня 2019 р., 19:05

Старокарантинські каменоломні в Керчі.

Чоловік випадково провалився в шахту каменоломні і провів там чотири доби. Зараз його здоров'ю нічого не загрожує.

У Керчі (анексований Крим) рятувальники дістали з каменоломень чоловіка, який випадково провалився в шахту і провів там чотири доби. Про це у вівторок, 5 березня, повідомляє РІА Новости.

Як зазначається, сигнал про те, що зі Старокарантинських каменоломень доносяться крики про допомогу, надійшов вранці у вівторок у службу порятунку від місцевої жительки.

"Протягом 15 хвилин група виявила чоловіка, який подавав сигнали про допомогу в одному з тунелів каменоломні. О 12:10 постраждалий чоловік, 1972 року народження - житель міста Керч, був евакуйований з небезпечної зони і переданий співробітникам швидкої медичної допомоги. Після медичного огляду стало відомо, що його здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

У той же час, потерпілий розповів, що 1 березня він пішов стежкою в районі Аршинського кладовища, але на одній з ділянок несподівано зірвався вниз і впав у Старокарантинські каменоломні. В шахту майже не проникає світло, і в ній немає сигналу мобільного зв'язку. Чоловік безуспішно намагався вибратися з катакомб протягом чотирьох діб, відзначили рятувальники.

Раніше в Кривому Розі на шахті Ювілейна рудника Суха Балка загинули два гірники.

Також повідомлялося, що в Торецькому на одній із місцевих шахт сталася аварія, внаслідок чого загинув гірник. На аварійній ділянці працювали ще сім чоловік. Вони змогли самостійно вибратися на поверхню.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp